Povečajte vašo spolno moč in zaživite užitka polno spolno življenje.

Z naravo do vrhunca. Zanjo in zanj.

Povečajte vašo spolno moč in zaživite užitka polno spolno življenje.

Z naravo do vrhunca. Zanjo in zanj.

100%

naravno & organsko

Brez

negativnih učinkov

Boljša

spolnost za oba

Homme Strong

Homme Strong je 100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov. Produkt je idealen za vse moške, ki želite zaživeti bolj energično in bogato spolno življenje na naraven način in brez zadrege z zdravili.

Kako deluje Homme Strong

 Večja erekcijska in spolna moč
Večje število semenčic
 Kasnejši izliv
Daljši čas erekcije
 Pogostejši spolni odnosi
 Daljša spolna vzdržljivost
Močnejši orgazmi
 Večja samozavest v postelji

Slabenje spolne moči

Nizka spolna vzdržljivost je eno od stanj, ki spadajo pod okrilje težav s spolnim zdravjem. Možno jo je diagnosticirati in tudi zlahka izboljšati in pozdraviti.

Najuspešnejša pomoč pri težavah s spolno močjo so razni izdelki v obliki tablet in sirupov, ki vsebujejo naravne sestavine, kot so navadna zobačica, maca, sibirski ginseng, catuaba in mnoge druge.

Sodobno povečanje spolne moči temelji na zauživanju tablet, praškov in tekočih izvlečkov. Kapsule s sestavinami, kot so ginseng, maca, navadna zobačica in catuaba, se priporočajo tako za moške kot tudi za ženske, zlasti za tiste, ki se soočajo z menopavzo.

Zakaj Homme Strong?

Ker je 100 % naravni izdelek za dvig spolne moči brez negativnih stranskih učinkov.

PREVERJENA KAKOVOST

O njihovi učinkovitosti poročajo številni zadovoljni in zadovoljni uporabniki širom po Sloveniji

NARAVNA FORMULA

Prehransko dopolnilo vsebuje le naravne sestavine iz zdravilnih rastlin, ki zaradi skrbno izbrane ter dobro premišljene kombinacije vedno hitro učinkujejo.

VEČJI LIBIDO

Večja erekcijska in spolna moč, večje število semenčic, daljša spolna vzdržljivost, daljši čas erekcije

Z močjo narave do vrhunskih užitkov

Navadna zobačica

Ugodno učinkuje na spolne organe in hormonalno aktivnost, spodbuja spolno slo in zmogljivost.

Maca

Močan afrodiziak zanjo in zanj, ki ugodno vpliva na plodnost, povečuje libido in spolno funkcijo.

Sibirski ginseng

Povečuje energijo, podpira koncentracijo in prispeva k izboljšanju naravnega obrambnega mehanizma telesa.

Catuaba

Dviguje spolno vzburjenost in lajša težave z moško spolno funkcijo, uravnava krvni tlak in pomirja.

Privoščite si užitek na naraven način.

Izdelek naročil, testiral, sprva bil skeptičen, a vendar na koncu sem zadovoljen, moram pa pohvaliti tudi podporo podjetja za stranke, saj so mi znali strokovno svetovati.

– Cveto

Imel sem manjše probleme z erekcijo. Prej sem prek kolega dobival neke tablete, ki pa jih je proizvajalec nehal proizvajati. Zdaj sem probal Man-Up Strong in moram povedati, da je super stvar. Močnejši kot tiste prejšnje tablete. Pred seksom ga vzamem potem pa lahko delam kar hočem.

– Jan

Probal ze veliko podobnih stvari, ampak tale me je zares presenetila, dejansko se vidi razlika. Kljub moji starosti in mladosti izdelek deluje!

– Mark

Stresna služba in otroci so ohladili strasti v zakonskem življenju. Spolni odnosi so bili vse redkejši in vse slabši. Imel sem težave z erekcijo in prezgodnjim izlivom. Sosed Boštjan mi je svetoval Man-Up strong. Sedaj sem kot prerojen, zakonsko življenje je ponovno v razcvetu. Stvar deluje!

– Marko

Čisto slučajno sem zasledil izdelek Man-up Strong v Slovenskih Novicah. Rad preizkušam nove stvari. Zato sem ga kupil in ga preizkusil. In tako kot so drugi opisali sem tudi sam doživel. Priporočam vsakemu ne glede na leta. Spolni odnos je sedaj na višjem nivoju.

– Andrej

Man-Up Strong občasno uporabljam že 6 mesecev. Učinek je zelo dober. Sex je postal zopet užitek za oba in ne več agonija.

– Darko

Izdelek je rezultat izjemnih lastnosti naravnih učinkovin kot so Ginseng, ki povečuje spolno slo, Catuabe ki lajša težave z moško spolno funkcijo ter navadne zobačice ki spodbuja hormonalno aktivnost in spolno zmogljivost. Izdelek vsebuje 10 kapsul, priporočen dnevni odmerek : 1 kapsula pred željeno aktivnostjo.

Varno plačilo

110% Diskretno pakiranje

30-dnevna garancija