Man-Up: Pričakovanja vs. Resničnost

Dobrodošli na našem blog kotičku.

Mi smo mlado, inovativno in dinamično podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in trženjem izdelkov za moške in ženske pod blagovno znamko Man-Up.

Kaj vse bo naš blog vseboval?

Skupaj z našimi zvestimi strankami bomo ocenjevali naše produkte, wellness nudistične savne in spa centre za moške in ženske. Podajali bomo razne nasvete za uspešen zmenek in dober seks, objavili bomo kakšno zanimivo dogodivščino naših strank, ki so jo doživele na zmenkih (seveda anonimno).

Pisali bomo tudi o seks navadah v različnih državah, saj imajo ljudje povsod po svetu različne navade, tradicije in običaje, zagotovo se razlikujejo tudi naše spolne navade, seksualna odprtost in prepričanja. Naši blogi se bodo dotaknili tudi najbolj perečih vprašanj kot so npr. kaj je libido, kako povečati libido, erektilna disfunkcija, kako povečati plodnost, nespečnost, maščobe, B6 vitamin, L-arginin in še mnogo več.

Zakaj bomo sploh pisali blog objave?

Veliko naših zvestih strank, znancev, prijateljev, poslovnih partnerjev ter sosedov pogosto sprašuje za nasvet glede zmenkarij, samega seksa, o seks navadah v različnih državah, o preverjeni in dobri ponudbi kvalitetnih wellness nudističnih savn in spa centrov za moške in ženske in namesto da bi znova in znova vsakemu posebej odgovarjali na njihova oz. vaša vprašanja smo se odločili strniti vse v našem blog kotičku.

Naš prvi blog bomo zaključili z enim lepim citatom:

Ko ne morete spremeniti smeri vetra, spremenite položaj svojih jader.

– H. Jackson Brown Jr.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor