Vračilo in menjava

Vračilo in menjava

[us_separator size=”large”][us_additional_menu source=”menu-legal-all” layout=”hor” main_color_text=”_content_link” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22text-align%22%3A%22center%22%7D%7D”]

Pri nas je skrb za kupca na prvem mestu. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča postopek brezplačne zamenjave oziroma vračila izdelka.

Če z izdelkom niste 100% zadovoljni, bomo nemudoma izdelek zamenjali ali vam vrnili kupnino. Za to imate čas 14 dni od dneva nakupa. Brez dodatnih vprašanj.

Postopek je zelo preprost. Izdelek kupljen v naši spletni prodajalni lahko zamenjate v roku 14 dni od nakupa. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte in zaščitite. Dostavite nam ga v originalni embalaži na naš naslov skupaj z obrazcem za vračilo izdelka. Paketu priložite fotokopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo izdelka. Če na računu ni zapisanih vaših podatkov, nam priložite še obrazec s svojimi podatki in dopišite, kateri je drugi izdelek, ki ga želite ali v primeru, da ste se odločili za vračilo kupnine nam posredujte vaš TRR.

Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in z vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe.

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

[us_separator][us_btn label=”Obrazec za vračilo” link=”url:https%3A%2F%2Fman-up.si%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F07%2Fobrazec-za-vracilo.pdf|target:_blank”]